Dolgujem še namig, kako porabiti odvečni biskvit in višek kreme od prejšnje objave Ruskih kapic. Vse kar potrebujete dodatno je kozarec vloženih višenj in stepena sladka smetana.
Biskvit razdrobite v skledo in mu dodajte odcejene višnje. Da bo bolj sočen, mu po želji dodajte sok višenj. Nato v skledo zložite pol biskvita, kremo in še drugo polovico biskvita. Vse skupaj lepo potlačite in pustite čez noč v hladilniku, da se sestavine prepojijo.
Biskvit vzemite iz sklede z žlico, saj ravno to je bistvo grmade. Ponudite s stepeno sladko smetano in s čokoladnim prelivom Sladki greh.
Dober tek!
Take "nič komplicirat" variante imam najraje. In tudi v resnici - so to zame najboljše sladice.
OdgovoriIzbrišiA sem se ti kaj zamerla, ko mi take lušte delaš ;) (hec)
OdgovoriIzbrišiObožujem grmado in tudi meni je všeč hitra priprava, še bolj, če jo pripravi kdo drug ;)