sobota, 10. december 2011

"ala" Grmada

Dolgujem še namig, kako porabiti odvečni biskvit in višek kreme od prejšnje objave Ruskih kapic. Vse kar potrebujete dodatno je kozarec vloženih višenj in stepena sladka smetana.
Biskvit razdrobite v skledo in mu dodajte odcejene višnje. Da bo bolj sočen, mu po želji dodajte sok višenj. Nato v skledo zložite pol biskvita, kremo in še drugo polovico biskvita. Vse skupaj lepo potlačite in pustite čez noč v hladilniku, da se sestavine prepojijo.
Biskvit vzemite iz sklede z žlico, saj ravno to je bistvo grmade. Ponudite s stepeno sladko smetano in s čokoladnim prelivom Sladki greh. 
Dober tek!

2 komentarja:

  1. Take "nič komplicirat" variante imam najraje. In tudi v resnici - so to zame najboljše sladice.

    OdgovoriIzbriši
  2. A sem se ti kaj zamerla, ko mi take lušte delaš ;) (hec)
    Obožujem grmado in tudi meni je všeč hitra priprava, še bolj, če jo pripravi kdo drug ;)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...