sreda, 26. februar 2014

SIROVI MAFINI

 PRIGRIZEK
V skledo presejte 250 g moke  in dodajte 1 žličko pecilnega praška in pol žličke Kotanyi zeliščne soli. V drugi skledi zmešajte 1 lonček navadnega jogurta, 6 žlic sončničnega olja, 125 ml mleka, 1 žličko gorčice, 1 jajce in 100 g naribanega sira ementaler. Nato primešajte moko z dodatki, dobro zmešajte in razdelite po modelčkih za mafine.
V pečici, segreti na 170 stopinj, jih pecite 20-30 minut.

Dober tek!

4 komentarji:

  1. Zanimivo, za sprobat. Priznam. da slanih Mafinov še nikoli nisem spekla.

    OdgovoriIzbriši
  2. Mmhmhm tudi jaz jih preizkusim, kmalu :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Zdaj sem pa odkrila še en tvoj blog. Super si :)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...