sobota, 6. november 2010

Ko zadiši po domačem kruhu

Danes sem pekla kruh in naredila sem ga iz Hoferjeve mešanice za polnozrnati kruh. Mešanici dodaš samo vodo, pa raje malo več kot jo priporočajo. Ni slab, se splača :-))

Dober tek!

2 komentarja:

  1. Večkrat uporabim Hofrovo mešanico za kruh, le da ga sama pečem v kruhomatu. Tudi nam se prileže, sploh če ga kakšno soboto ponoči pripravim v kruhomat, nastavim odštevalnik in nas v nedeljo zjutraj prebudi vonj po sveže pečenem kruhu........Njami !!!!

    OdgovoriIzbriši
  2. Pri nas kruh peče moj J. Je pravi mojster, poskusil je tudi že vse mešanice in zame je najboljši iz Tuševe mešanice za domači kruh (ali pa je morda kmečki). Dober je iz pečice ali kruhomata. Ga pa ni čez domači kruh z maslom!

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...